20 de Octubre de 2017 a les 13:31
Demà dissabte 21 d’octubre el Casal d’Avis acollirà la sessió “Cuina de reaprofitament”, amb motiu del Dia Mundial de l’Alimentació que se va commemorar el passat dilluns 16 d’octubre. L’activitat s’emmarca en la programació del Cicle d’alimentació saludable que organitza l’Ajuntament i anirà a càrrec de la nutricionista Anna Gispert.
Durant el taller, que tindrà lloc d'11 a 12.30 hores, s’abordaran qüestions com quines son les bases per a una alimentació saludable; la compra econòmica i de proximitat; la planificació i recursos per a la cuina del dia a dia; com fer menús setmanals i receptes; i quines son les claus per escollir aliments de qualitat i no deixar-se enlluernar pel màrqueting. Podeu demanar més informació al correu electrònic serveisalut@santquirzevalles.cat.
El cicle d’alimentació saludable està organitzat des de la Regidoria de Salut, i va començar el passat 28 de gener amb una xerrada orientada a l’alimentació dels infants. I continuarà el proper 11 de novembre amb un Taller pràctic d’alimentació saludable, també al Casal d’Avis. Properament s’informarà sobre el període d’inscripcions al web de l’Ajuntament.